Tosti Ham – Kaas

20 Oktober 2020/ Geschreven door Simone

Recept: Tosti Ham – Kaas

Dit is iets wat ik als van jongs af aan maak. Een lekkere tosti ham – kaas. En dan vooral wanneer het een beetje koud buiten is en je behoefte hebt aan iets warms maar toch geen hele warme maaltijd wilt. En je eigenlijk gewoon met een paar minuten klaar wilt zijn.

Dan is dit ideaal! Ik ga niet zeggen dat ik dit “ontdekt” hebt of dat ik het recept bedacht heb. De bereiding voor dit recept heb ik van mijn buurvrouw Mariska gekregen. Dus de eer gaat naar haar toe.

Maar omdat ik het gewoon lekker vind wilde ik het jullie niet ontzeggen.

Tip: Misschien een beetje ketchup erbij???


Tosti Ham – Kaas

Aantal: 1

Bereiding: 5 minuten

Ingrediënten:

 • 2 Glutenvrije boterhammen
 • 1 plak Lactosevrije kaas
 • 1 plak Ham
 • Boter

Benodigdheden:

 • Koekenpan
 • Mes
 • Boter

Bereidingswijze:

 1. Smeer de boterhammen, aan de binnenkant, in met boter.
 2. Leg er een plak kaas en ham op en leg dan de andere boterham er boven op.
 3. Smeer de boterhammen, aan de buitenkant, in met boter.
 4. Bak ze in een koekenpan goud bruin.

Eet smakelijk!

Liefs Simone


Deze recepten zijn ook leuk!

Vondt je dit recept leuk? Dan vind ik het natuurlijk super leuk wanneer je hem deelt met anderen!