Tony’s Town Square Restaurant, Disney World Orlando (USA)

9 September 2018/Geschreven door Simone

Review: Tony’s Town Square Restaurant, Disney World Orlando (USA)

Wanneer je in een park als Disney World Orlando bent dan wil je natuurlijk zoveel mogelijk van de Magie beleven als mogelijk is. Daarom kan je natuurlijk je eigen eten mee nemen maar dat is toch wat minder “magisch” dan wanneer je in een speciaal Disney Restaurant gaat eten.

Voor mensen die geen voedseluitdaging hebben is het redelijk makkelijk: je kijkt naar wat je leuk vindt en naar de prijs… Maar omdat wij rekening moeten houden met voedselintoleranties is het voor ons wel even goed uitzoeken, van te voren, waar je dan kan eten. Na goed pluizen en vooral de menu’s van de Disney restaurants bekijken, besloten we om te gaan dineren bij Tony’s Town Square Restaurant.

Er wordt rekening met je gehouden

Bij het reserveren had ik opgegeven dat ik een gluten- en lactose allergie (intolerantie is een lastig iets waardoor het nog wel eens gebeurt dat je toch eten krijgt wat je niet mag hebben) heb. En ook nogmaals aan gegeven bij aankomst in het restaurant. Er werd echt wel rekening mee gehouden maar met specifieke vragen moest er toch overlegd worden met de chef.

Helaas…

Ik kreeg meteen glutenvrij brood om van te eten tijdens het wachten op onze hoofdmaaltijd. Helaas was dit brood super droog  en niet eetbaar…

M’n maaltijd was helaas ook niet lekker. M’n broccoli was aangebrand, mijn aardappelen waren redelijk en m’n medium steak was ook niet echt om naar huis te schrijven.

Ik weet dat, uit eten met een intolerantie/allergie, altijd lastig is maar het zou toch fijn zijn wanneer, zo’n groot bedrijf, ook dit soort maaltijden lekker maakt!

Lopende band werk

Het gaf mij het idee dat het gewoon lopende band werk was en dat er niet echt persoonlijke aandacht aan het gerecht werd besteed voordat het de keuken uit ging. En dat is toch wel belangrijk wanneer je een voedselintolerantie of -allergie heb!

Voor herhaling vatbaar?

Ik weet niet of ik er nog een keer zou gaan eten…

Ik neig naar nee. Niet vanwege de service want die was prima maar eerder vanwege het gerecht zelf, dat deed het af bij mij.

Liefs Simone


Nog meer Food Reviews