Samenwerken

Simone’s Food Adventure is een bron van inspiratie voor mensen die op zoek zijn naar recepten die voor “voedseluitdagingen” geschikt zijn (gluten- en lactosevrij) maar ook gewoon passen in een gezonde lifestyle voor jong en oud.

Tevens komt mijn passie voor reizen ook terug op de site. Hierbij neem ik mijn reizen onder de loop en geef ik tips en tricks voor het reizen met een voedseluitdaging.

En zeker niet onbelangrijk voeding voor kinderen. Wanneer je jong begint met je kindern bijbrengen wat gezonde voeding is zullen ze er later zoveel profijt van hebben. Dit vind ik zeer belangrijk!

Simone’s Food Adventure is een site die diverse doelgroepen bereikt:

  • De ouders met (jonge) schoolgaande kinderen, leeftijd 20 – 35 jaar.
  • Kinderen zelf, leeftijd 7 – 15 jaar.
  • De ouders van kinderen met een voedseluitdaging, leeftijd 20 – 40 jaar.
  • En vooral mensen die houden van lekker eten en reizen, leeftijd 20 – 70 jaar.

Samenwerken met Simone’s Food Adventure

Met Simone’s Food Adventure sta ik altijd open voor mooie samenwerking. Dit kan tot uiting komen op diverse manieren:

* Adverteren

Er zijn diverse mogelijkheden, voor een bedrijf, om te adverteren op www.simonesfoodadventure.nl. Dit kan zijn in de vorm van een bannercampgane, wedstrijden, reviews van uw product of dienst, een (op maat gemaakt) recept, reisreportages etc. Dit is mogelijk op de site maar ook op een of alle Social Media uitingen die bij Simone’s Food Adventure behoren.

* Product promotie

Ik vind het altijd leuk om nieuwe producten te testen en om daar over te schrijven. Een product review is mogelijk voor de site en/of Social Media pagina’s. Ik kan alleen nooit de garantie geven dat uw product een daadwerkelijk review krijgt op de site en/of Social Media pagina’s. Hoe beter het product aansluit bij de site hoe meer ik mijn best zal doen om er over te schrijven. Een review blijft wel een persoonlijke mening!

* Inhuren voor lezingen, demonstraties, receptontwikkeling of schoolopdrachten met kinderen.

Ik vind het leuk om over eten te praten en sta daarom ook open wanneer u mij daarvoor zou willen inhuren. Ik kan een lezig geven over mijn visie over voeding, een demonstratie geven in het bereiden van gezonde maaltijden, op maat gemaakte recepten leveren of wilt u mij inhuren omdat u op school een thema heeft die over voeding of reizen gaat? Neem dan contact met me op om de mogelijkheden en tarieven te bespreken. U kunt een mail sturen naar: info@simonesfoodadventure.nl

* Pers

Het schrijven van een collum is altijd een mogelijkheid.

Voor het toesturen van persaanvragen of -uitnodigingen kunt u mailen met: info@simonesfoodadventure.nl

Voor alles geldt dat ik alleen iets zal posten wanneer ik er volledig achter sta en het ook aansluit op mijn doelgroep en het met eten en reizen te maken heeft.

Heeft u interesse om met mij samen te werekn? U kunt dan mailen naar: info@simonesfoodadventure.nl

Liefs Simone