Je trouwe viervoeter en Disneyland Parijs

12 Januari 2020/ Geschreven door Simone

Blog: Je trouwe viervoeter en Disneyland Parijs

Als je, net als wij, een hele lieve hond hebt dan zoek je al gauw vakantie bestemmingen uit waar je trouwe viervoeter mee naar toe mag (tenzij je natuurlijk een geweldige oppas hebt!).

Zo wij ook. Onze lieve Sophie (nu 1,5 jaar) is tot dusver met al onze vakanties mee geweest. Dit deden we trouwens ook met onze vorige hond Tommie. Op een paar vliegvakanties na dan.

Waar ga je overnachten?

Wij wilden graag weer eens naar Disneyland Parijs gaan met de meiden maar Sophie moest natuurlijk mee kunnen! We hebben echt veel accommodaties in de buurt van Disney nagekeken maar het was het toch niet helemaal.

Tot dat we online zagen dat je tegenwoordig ook met een hond naar Davy Crocket Ranch mag. Daar hebben ze 15 bungalows speciaal voor honden! Onze keuze was snel gemaakt.

Accommodatie

Het betreffen Pioneer of Premium Plus bungalows waar je maximaal 1 hond mag meenemen. De kosten bedragen €30,- per nacht (op moment van schrijven) en daarvoor krijg je een mooi honden welkomstpakket.

Omdat Sophie een makkelijke hond is konden we gewoon naar het park gaan terwijl zij de bungalow bewaakte (honden mogen niet mee de parken in of Disney Village). Ons dag bestond dus uit: Sophie uitlaten, een paar uur naar het park, terug voor de lunch en Sophie, tijd met haar doorbrengen, weer voor een paar uur naar het park, naar huis voor het avondeten en Sophie en daarna ‘s avonds nog even naar het park.

Wat we ook fijn vonden is dat je lekker kan lopen op Davy Crocket Ranch omdat het bestaat uit een bosrijke omgeving, dit is ideaal voor een hond!

Tip: een hond is alleen telefonisch te reserveren en je dient een hondenpaspoort te kunnen overleggen met alle inentingen vermeld.

Liefs Simone


Nog meer Travel Posts