Gluten Free Recipes & Preparation, Angela Litzinger

19 September 2018/ Geschreven door Simone

Review: Gluten Free Recipes & Preparation, Angela Litzinger

Waar te wereld ik ook ben, zodra ik een boekenwinkel zie dan moet is gewoon gaan snuffelen. En dan vooral bij de kookboeken!

En of ze nu in het Nederlands of Engels geschreven zijn het maakt mij eigenlijk helemaal niet uit. Ik zal je nog wat gekkers vertellen: ik heb zelfs een Frans pattisierboek! Dit is iets lastiger maar prima te doen met een vertaalmachine, haha.

USA

Dit boek heb ik gekocht bij Barnes & Noble in Miami (USA). Een van mij favoriete bookstores! Ze hebben daar trouwens heel veel kookboeken en ook voor mensen met een voedseluitdaging. Dus wanneer je in Amerika bent en je toevallig een vestiging van deze winkel in de buurt hebt, dan raad ik je echt aan om even naar binnen te gaan!

Ervaringsdeskundige

Dit boek is geschreven door een auteur wie van dichtbij mee heeft gemaakt wat Coeliakie met een mens kan doen. Door heel veel te experimenteren heeft zij inmiddels heel wat recepten glutenvrij kunnen maken.

Veel mogelijkheden

Het boek geeft een scala aan recepten. Van ontbijt tot diner, van brood tot toetjes en nog veel meer. Ze geeft ook een duidelijk uitleg wat glutenvrij eten betekend en wat je wel en niet kan eten.

Het boek is niet lactosevrij maar op zich is dat geen probleem want dat kan je redelijk makkelijk aanpassen.

Een leuk boek voor de startende Coeliaak.

Liefs Simone


Nog meer Food Reviews