Deliciously Ella – Every Day

8 Oktober 2018/ Geschreven door Simone

Review: Deliciously Ella – Evry Day, Ella Woorward.

Gekregen van mijn lieve vriendin Birthe, het kookboek van Ella Woodward, Deliciously Ella! Zij heeft zelf ook dit kookboek en wist meteen dat dit ook een boek voor mij zou zijn. Daar heeft ze helemaal gelijk in!

Niet volledig gluten- en lactosevrij

Hoewel het een kookboek is dat niet specifiek gericht is op gluten- en lactosevrij eten, zijn sommige recepten wel gluten- en lactosevrij en anders zijn ze makkelijk aan te passen zodat ze het wel zijn.

Het boek is vooral gericht op gezond eten waar je lichaam goed gevoed wordt en niet alleen maar gevuld. Haar recepten zijn, over het algemeen niet ingewikkeld en redelijk snel te maken.

Speciaalzaak

Hoewel je sommige ingrediënten niet standaard in de supermarkt kunt kopen en je dus bij een speciaalzaak langs zal moeten gaan, denk ik wel dat het de moeite waard is. Ze heeft echt lekkere recepten waarvoor je even een extra (fiets-) ritje voor zal moeten maken. En als je dan toch op de fiets gaat, dan ben je nog lekker sportief bezig ook!

Klein minpuntje

Het enige wat ik mis in dit boek is misschien het kopje lunch. Daar heeft ze geen recepten voor. Maar misschien bewust gedaan omdat je ook van andere maaltijden de gerechten tijdens je lunch kan eten.

Conclusie

Leuk (Engelstalig) boek met veel variatiemogelijkheden en bedoeld om te zorgen dat je lekker maar ook gezond kan eten!

Liefs Simone


Nog meer Food Reviews