De musical Aladdin, Scheveningen

30 augustus 2022/Geschreven door Simone

Mini-Blog: De musical Aladdin, Scheveningen.

Even een mini-blog over een heel leuk uitje dat ik laatst met mij gezin heb gedaan: we zijn naar de musical Aladdin geweest in het Circustheater te Scheveningen!

Het is echt een eeuwigheid geleden dat we naar het theater zijn geweest (om diverse reden maar corona was er toch wel een van!). Daarom maakt het dat dit uitje juist zo leuk was. Het kon weer. Het was te doen. Lekker uit met je gezin.

Ik heb sowieso een voorliefde voor theater. Ik kan er zo erg van genieten; de sfeer, de muziek, de dans, de acteurs. Het heeft iets magisch! En dan zit je met deze voorstelling natuurlijk helemaal goed want wat is er nu magischer dan een lamp met een geest erin die je 3 wensen gaat vervullen!

Bereikbaarheid

Je kunt op diverse manieren naar het theater gaan. Ondanks dat het per openbaar vervoer prima te bereiken is geven e toch altijd de voorkeur aan eigen vervoer. Makkelijk en je bent niet afhankelijk van tijden. Hoewel, je moet natuurlijk wel voor de parkeergarage betalen…

Zoals we laatst merkte, is het zeker belangrijk dat je echt heel erg ruim van te voren daar aanwezig wil zijn. De parkeergarage naast het Circustheater kan nog wel eens vol zijn (door dagjesmensen die willen shoppen of naar het strand gaan) en dan kom je er pas in wanneer er weer een auto uit gaat.

Je hebt de mogelijkheid om of een dagkaart te kopen in het theater (op moment van schrijven was deze € 19,-) of betalen wanneer je weggaat. Hoe langer je blijft, hoe interessanter de dagkaart wordt!

De musical

De show zelf is echt super om te zien! Het begint al meteen met een spectaculaire opening waar je echt blij van wordt. De voorstelling zelf gaat in een rap tempo door en is een aaneenschakeling van zang, dans en een flinke dosis humor!

We hadden de mazzel dat de geest gespeeld werd door Stanley Burleson, een vakman. Hij speelde zijn rol echt super goed! Verder lagen we ook dubbel om de acteur die Iago speelde (de papegaai in de film), echt grappig. Het decor is echt heel erg mooi en we keken ook onze ogen uit hoe het wisselen ervan vlekkeloos verging. Bij ons blijft allen de vraag: hoe lieten ze het tapijt nou vliegen??? Magie misschien???

Afijn, wil je een heerlijke avond (of middagvoorstelling) dat is deze musical zeker een aanraden!

Liefs Simone