Cafe Restaurant Aan Tafel – Zaandam

4 Oktober 2018/ Geschreven door Simone

Review: Cafe Restaurant Aan Tafel, Zaandam

Hoe leuk uit eten gaan kan zijn, voor iemand met een voedselintolerantie of -allergie is het een stuk moeilijker!

Je moet een restaurant vinden die de mogelijk biedt om rekening te houden met jouw eisen. En dan, wanneer je er een gevonden hebt, is het een kwestie van vertrouwen dat het goed gaat en dat je na afloop geen klachten krijgt.

Dit geldt natuurlijk ook voor mij. Ik vind he nog wel een dingetje om uit eten te gaan. Even lekker romantisch uit eten met mijn man is niet zo gemakkelijk als het klinkt.

Nieuwe ervaring

Laatst zijn we naar Café Restaurant Aan Tafel in Zaandam geweest. Nadat ik bij reserveren al aan had gegeven dat ik gluten- en lactosevrij moet eten (en ik het nogmaals vertelde bij het opnemen van onze bestelling) werd ik bij het bestellen van mij gerecht super goed geholpen want ze gaf precies aan wat wel en niet mogelijk was.

Goede service

Tijdens het wachten op ons gerecht had ik het er over met mijn man dat ik eigenlijk wel iets van brood lustte en blijkbaar was dat de serveerster ten ore gekomen want ze kwam meteen aan tafel met de mededeling dat ze ook glutenvrij brood hadden. Wauw, super. En ik moet toegeven dat het nog lekker ook was!

Onze hoofdmaaltijd was super en ik kon gewoon van alles smullen. Sommige dingen waren aangepast ten opzichte van het gerecht van mijn man maar verder was het echt heerlijk.

Speciaal voor mij

Ik ben echt een zoetbek en sla dus eigenlijk, bijna, nooit een toetje over. Helaas had de kaart geen gluten- en lactosevrije opties voor mij. Maar geen probleem! De chef maakte, speciaal voor mij, mijn eigen appels met sorbetijs toetje (dit stond niet op de menukaart). Dit gaf mij een speciaal gevoel!

Oh, en lekker dat het was!

Aanrader

Ik heb echt genoten van ons avondje uit en raad Café Restaurant Aan Tafel in Zaandam daarom ook zeker aan voor mensen met Coeliakie!

Ze houden echt rekening met je voedselallergie of – intolerantie!

Liefs Simone


Nog meer Food Reviews